O MNIE


TECHNOLOG ŻYWNOŚCI     

  
Mgr inż. Anna Malarek

         Nazywam się Anna Malarek. Jestem absolwentką Wydziału Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. Ukończyłam Studia Podyplomowe o kierunku Bezpieczeństwo w Łańcuchu Żywnościowym jak i również kierunek Żywienie w zdrowiu i chorobie w Medycznym Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Wciąż pogłębiam swoją wiedzę uczestnicząc w szkoleniach i wykładach związanych z tematyką dietoterapii.
     Zdobyte doświadczenie i wciąż poszerzana wiedza pozwoliły mi na otwarcie Gabinetu Dietoterapii. W swojej pracy kieruję się zasadą, że prawidłowo dobrany sposób odżywiania jest kluczowym elementem naszego życia, a odpowiednio zbilansowana dieta to gwarancja  zachowania zdrowia oraz dobrego samopoczucia. Stosownie dobrana dieta powinna być dla każdego przyjemnością, a nie trudem, kojarzącym się z codziennymi wyrzeczeniami i ciągłym uczuciem głodu. Postaram się nie tylko uczyć zasad zrównoważonego odżywiania się, ale również podpowiedzieć  czym kierować się w doborze odpowiednich dla każdego naturalnych suplementów diety, a także na co zwrócić uwagę przy wyborze poszczególnych produktów w sklepie oraz jak poprawić swoją aktywność fizyczną. Nauka tych prostych zasad może w znaczącym stopniu przyczynić się do poprawy jakości życia.
      Mam nadzieję, że zdobyta przeze mnie wiedza i wciąż umacniające się doświadczenie wraz z Państwa staraniami będą nie tylko gwarancją poprawy samopoczucia, uzyskania prawidłowej wagi, ale także lepszego komfortu życia.

dyplom str1dyplomstr2scan4scan2scan1certyfikat zywienie dzieckacertyfikat food detective 

certyfikataniacertyfikat-malarek-anna-page-001